We gebruiken cookies om een nog betere service te kunnen bieden. Door gebruik
te maken van onze diensten stem je toe tot het gebruik van cookies. Lees meer →

Offertes maken
hoeft niet saai te zijn

Een offerte maken kost doorgaans heel wat tijd. Tijd die bovendien niet betaald wordt door de ontvanger van de offerte. En toch kan je als bedrijf, of zelfstandige, moeilijk overleven zonder deze administratieve taak serieus te nemen.

illustratie
illustratie /img/ipad_mockup_NL_new_offer.png

Snel een Offerte opstellen verhoogt je kansen

Een geïnteresseerde vraagt meestal ook bij je concurrenten een offerte op. Vaak speelt niet enkel de prijs een rol bij de uiteindelijke beslissing. De snelheid waarmee je de offerte verstuurt geeft namelijk al een goede indicatie van hoe je verdere dienstverlening zal verlopen. Als de tegenpartij enkele dagen op een antwoord moet wachten voor je de offerte verzendt, is de zaak soms al verloren.

Opmaak van een professionele Offerte

Naast de snelheid van het versturen van je offertes, draagt ook de opmaak bij aan de indruk die je geeft bij de ontvangende partij. Ook hier hebben we echter aan jou gedacht. Je logo wordt bijvoorbeeld automatisch in elke offerte opgenomen. Zo verspreid je zonder enige moeite te hoeven doen de visuele herkenbaarheid van je bedrijfsidentiteit.

Onderdelen van een offerte

De offertes die je opstelt met CoManage zijn voorzien van de nodige velden. Bovendien maken we het voor jou nog eenvoudiger door een aantal zaken automatisch in te vullen. Op die manier win je niet enkel tijd, maar verklein je ook de kans op slordigheidsfoutjes. Concreet doet CoManage het volgende voor jou:

  • De geldigheidsdatum van de offerte plaatsen we onderaan
  • Je kan de adresgegevens automatisch laden uit je contactpersonen. Met een klik kies je dan de gewenste lead.
  • Als je een korting wil toekennen, wordt deze automatisch berekend.
  • Je offerte krijgt een offertenummer, waardoor het later heel gemakkelijk wordt om hem terug te vinden.
Naast deze automatische handigheden, blijf je voldoende vrijheid behouden om de offerte verder naar jouw voorkeur om te zetten. Dit kan door bijvoorbeeld een titel toe te voegen of te kiezen tussen uren of stuks als eenheid.

Verzenden van je offerte met één klik

Als je offerte is aangemaakt, kan je deze nog bekijken alvorens je hem opstuurt. De geadresseerde kies je uit je contactenlijst en met een klik verstuur je de offerte.

30 dagen gratis proberen vragen ?

iPhone

Nog meer tijd winnen?

Bekijk de slimme integraties die je kan gebruiken in CoManage om nog sneller te werken.

CodaBox
DizzyData
ClickSend
Stripe